Caută
Close this search box.

Simona Halep, interviu în Paris Match: Patrick Mouratoglou și echipa mi-au distrus cariera de 25 de ani

Simona Halep acuză echipa fostului antrenor, Patrick Mouratoglou, că i-a recomandat să ia suplimentul contaminat care i-a adus condamnarea de patru ani pentru dopaj, dar că ea este singura care plătește.

Tenismena spune că va continua să se antreneze, că vrea să se întoarcă pe teren pentru a decide așa îli dorește felul în care se va încheia activitatea sa sportive. Interviul din Paris Match a fost preluat de Adevărul și Hortnews.

„Din cauza greșelii lor, o carieră de 25 de ani e distrusă,” acuză românca. În acest interviu pentru francezii de la Paris Match, preluat de presa din România, dubla câștigătoare de Grand Slam spune că este singura care plătește, deși echipa lui Mouratoglou este cea a greșit dându-i un supliment contaminat.

„Echipa mea a recomandat să iau un supliment cu colagen. Am ținut cont de recomandare și ulterior s-a dovedit că suplimentul era contaminat. Un sportiv profesionist e înconjurat de oameni care trebuie să aibă grijă de el, de sănătatea lui. Mi-am pus mereu încrederea totală în oamenii cu care am lucrat. Nu sportivul de performanță trebuie să verifice ce conține un supliment. Sunt sigură că ce s-a întâmplat n-a fost cu intenție și sunt recunoscătoare că el și-a recunoscut greșeala, care e și greșeala echipei.

Acum nu mai lucrăm împreună. N-am mai avut nicio legătură de câteva luni. Și nici nu m-am mai antrenat la Academia Mouratoglou de anul trecut. Eu sunt victima unei nedreptăți. Știu că n-am greșit cu nimic și n-am de ce să fiu supărată pe mine. Văzând lucrurile așa, mai scap de insomnie. Pentru că am avut perioade în care nu puteam să dorm. Aveam atacuri de panică.

Eu eram copleșită de emoții și când jucam în turnee. Simțeam un gol în stomac. Dar de când am primit această suspendare, trăiesc fiecare zi cu durere și anxietate. Chiar dacă astăzi situația e un pic mai bună, spune Simona Halep.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri