Caută
Close this search box.

Corina Creţu (Pro România): Am decis să intrăm în linie dreaptă spre alegerile europarlamentare din 9 iunie

Corina Creţu, preşedinte al Consiliului Naţional al Partidului PRO România, afirmă vineri că au decis să intre în linie dreaptă spre alegerile europarlamentare din 9 iunie, ea precizând că principala carte de vizită a formaţiunii este performanţa echipei de guvernare din perioada 2012-2015. Ea mai arată că au suficiente argumente pentru a se prezenta în faţa electoratului cu mândrie, adăugând că au ca Preşedinte un om care a condus unul dintre cele mai performante Guverne din ultimii 30 de ani şi a redat românilor demnitatea, după Marea Recesiune pornită în 2008, în urma prăbuşirii sistemului bancar internaţional.

Corina Creţu afirmă într-o postare că doreşte să împărtăşească, după o săptămâna fierbinte, câteva gânduri în calitatea sa de Preşedinte al Consiliului Naţional al Partidului PRO România.

”După cum ştiţi, am decis să intrăm în linie dreaptă spre alegerile europarlamentare din 9 iunie. Am văzut cu toţii nemulţumirile multiple ale fermierilor, transportatorilor, medicilor de familie, profesorilor, români care sunt la limita subzistentei din cauza exploziei preţurilor, inflaţiei şi sărăciei. De aceea, este de datoria noastră să venim în faţa oamenilor cu soluţii concrete, nu cu sloganuri, scandaluri şi vorbe goale. Ca partid responsabil si seros, ProRomania se va strădui să sprijine oamenii pentru a avea locuri de muncă, să contribuie la construirea unei societăţi unde toată lumea se bucură de oportunităţi şi condiţii echitabile”, afirmă Corina Creţu.

Ea precizează că Pro România susţine egalitatea, asigurându-se că fiecare individ are şansa de a prospera, indiferent de mediul din care provine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri