Caută
Close this search box.

Ninsoare puternică în Capitală, iar circulația a fost îngreunată pe bulevardele principale. Temperaturile au scăzut cu peste 10 grade Celsius, în unele zone ale țării

Ninsoare puternică sâmbătă dimineață în Capitală. În unele zone, stratul de zăpadă depășește câțiva centimetri. Administraţia Naţională de Meteorologie anunţase încă de ieri că încep ninsorile, iar temperaturile vor scădea cu 11 grade Celsius de la o zi la alta. Specialiștii spun că până sâmbătă seara stratul de zăpadă va avea o grosime de 10 cm.

A fost un început de zi greu pentru șoferii care au plecat spre muncă și au fost nevoiți să își curețe mașinile. Apoi, au circulat destul de dificil, chiar și pe bulevardele principale.

Cu toate că ieri primăriile de sector au anunțat că sunt pregătite să intervină, pe multe dintre arterele principale nu a intervenit nici un utilaj. Iar, pe altele, câte un plug care a împrăştiat material antiderapant.

În schimb, au fost pe străzi mai mulți angajați ai firmelor de deszăpezire care au curățat trecerile de pietoni și stațiile de trasport în comun.

Meteorologii au anunțat ninsori în Capitală şi în alte zone ale ţării, dar temperaturile vor fi pozitive așa că mare parte din zăpada depusă se va topi rapid.

The post Ninsoare puternică în Capitală, iar circulația a fost îngreunată pe bulevardele principale. Temperaturile au scăzut cu peste 10 grade Celsius, în unele zone ale țării appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri