Caută
Close this search box.

“Timp de 70 de zile noi am sperat că e în viață”. O israeliancă cu origini românești cere cu disperare trupul fiicei ucise de Hamas pe 7 octombrie

Mama unei tinere israelience ucise de Hamas cere cu disperare trupul fetei pentru a o putea înmormânta. Vă avertizăm, urmează informații cu un puternic impact emoțional! Inbar Haiman, o tânără de 27 de ani cu cetăţenie israeliană și română a fost pe 7 octombrie la festivalul Supernova din apropierea Fâşiei Gaza, unde teroriştii au făcut în jur de 360 de victime și au răpit câteva zeci de israelieni.

Ifat Haiman, o israeliancă cu origini românești, și-a pierdut fiica în atacul Hamas din 7 octombrie. Luna trecută, autoritățile au informat-o că Inbar a fost ucisă, iar trupul ei este undeva, în Gaza.

Ifat Haiman, mama unei tinere ucise de Hamas: Sunt aici în calitate de mamă și misiunea mea e să aduc acasă trupul fetei mele. Este tradiția noastră, a evreilor, să îi îngropăm pe cei dragi. Și da, cer eliberarea tuturor ostaticilor care mai sunt în Gaza și aducerea în Israel a trupurilor ostaticilor uciși!

Pe 7 octombrie, după ce Hamas i-a atacat pe tinerii de la festivalul Supernova, din apropierea frontierei cu Fâșia Gaza, Inbar a apucat să-i dea un SMS fratelui în care i-a scris că încearcă să fugă, să găsească adăpost. Apoi, familia tinerei a mers la poliție, a dat probe ADN și a așteptat vești cu sufletul la gură.

Ifat Haiman, mama unei tinere ucise de Hamas: Timp de 70 de zile noi am crezut, am sperat că e în viață, ostatică. După mai bine de 2 luni, autoritățile au venit și ne-au spus că specialiștii au ajuns la concluzia că Inbar a fost ucisă.

Ifat a aflat de la autoritățile israeliene că, de fapt, fiica ei a fost ucisă chiar pe 7 octombrie anul trecut, însă cadavrul a fost luat în Gaza de luptătorii Hamas. Prietenii tinerei au găsit chiar un video pe Telegram în care se vede cum Inbar a fost ucisă.

Mama fetei mai poate acum doar să spere că în viitorul apropiat Inbar va putea fi înmormântată cum se cuvine.

The post “Timp de 70 de zile noi am sperat că e în viață”. O israeliancă cu origini românești cere cu disperare trupul fiicei ucise de Hamas pe 7 octombrie appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri