Caută
Close this search box.

Ce spune Mourinho despre Messi și care este trofeul la care se gândește cel mai mult acum

La scurt timp după ce a părăsit AS Roma, Jose Mourinho, unul dintre cei mai galonați antrenori de fotbal din istorie, a apărut într-un interviu al unul cunoscut ”influencer” italian, ”Ohm”, unde a vorbit despre amintirile sale de antrenor.

Plecat recent în plin al treilea sezon de la cârma echipei AS Roma, cu care a reușit să câștige Conference League în primul sezon, Mourinho a povestit de ce înseamnă atât de mult pentru el acest trofeu, deși a câștigat în cariera sa chiar două titluri de Champions League (primul cu FC Porto, al doilea cu Internazionale Milano).

Ce spune Mourinho despre Messi și care este trofeul la care se gândește cel mai mult acum

Întrebat care ar fi amintirile sale preferate din cariera de antrenor, cel autointitulat ”Special One” a spus:

„Sunt multe. Multe bune și multe rele. Dar dacă ar trebui să aleg una, poate că aș spune ultima. Nu este cel mai important trofeu pe care l-am câștigat, ci pentru dimensiunea bucuriei pe care mi-a adus-o și nu doar pentru că a fost ultimul, este cupa Conference League câștigată cu Roma. Dacă ar trebui să aleg, aș spune că acesta. Dar au fost multe lucruri bune în cariera mea, multe meciuri fantastice de care să-mi amintesc și este imposibil să aleg unul sau două. Sunt și multe amintiri neplăcute, două semifinale de Liga Campionilor pierdute la penalty-uri, o finală de Europa League pierdută la penalty-uri pentru că arbitrul a decis că nu putem câștiga. Sunt, de asemenea, o mulțime de amintiri neplăcute…”, a spus Mourinho, citat de Marca.

Citește și: Ce s-ar întâmpla dacă SUA ar abandona Ucraina? NY Times cântărește riscurile

”Mi-ar fi plăcut să-l am pe De Rossi la Real Madrid”

Întrebat despre jucătorul pe care și l-ar fi dorit să-l antreneze, Mourinho a spus:

„De exemplu, Messi, care de fapt nu a avut niciodată nevoie să fie antrenat cu adevărat. Cine poate spune, eu am fost antrenorul lui Messi? Mi se pare absurd, pentru că el știe totul și s-a născut cu totul. Poate că el e cel ce te poate învăța lucruri. Ar fi fost simplu să spun că am avut onoarea de a-l avea în echipă… Apoi, sunt mulți jucători. Ca să rămânem la subiectul Roma, mi-ar fi plăcut să îl am pe De Rossi la Inter și la Real Madrid, dar nu a fost posibil. Mi-ar fi plăcut, de asemenea, să-l fi antrenat pe Totti la Inter, în ciuda vârstei sale, dar nu a fost posibil. Întotdeauna sunt jucători pe care îți dorești să-i antrenezi toată cariera”, a mai spus Mourinho.

Citește și: Donald Trump duce la Curtea Supremă a SUA bătălia de a rămâne pe buletinele de vot

Care va fi noua echipă a lui Jose Mourinho

În ultima vreme, au apărut mai multe informații în presa sportivă internațională despre noul club de fotbal unde va ajunge Jose Mourinho. Pe lista speculațiilor, apar nume mari precum Chelsea, Barcelona, Napoli sau Newcastle United.

Daily Mail a scris recent că dorința lui Mourinho este de a se întoarce la Manchester United, deoarece simte că a lăsat acolo ”treburi neterminate” după ce i-a părăsit pe ”diavolii roșii”, în 2018.

El a reușit să obțină cea mai bună performanță de la plecarea lui Alex Fergusson, câștigând Europa League cu Manchester United, în 2017, în finala cu Ajax Amsterdam.

Vara trecută, după finala Europa League pierdută de Roma la penalty-uri cu Sevilla, numele lui Jose Mourinho a mai fost vehiculat ca antrenor la PSG sau la cluburi din Arabia Saudită, unele dintre ele menționate și recent ca posibile destinații pentru ”Special One”.

The post Ce spune Mourinho despre Messi și care este trofeul la care se gândește cel mai mult acum appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri