Caută
Close this search box.

Coaliția PSD-PNL ar fi decis datele la care vor avea loc alegerile prezidențiale. Ce s-a stabilit în legătură cu candidatul comun la Primăria București

Alegerile prezidențiale ar urma să aibă loc pe 15 septembrie (primul tur) și pe 29 septembrie (al doilea tur), aceasta ar fi decizia luată de coaliția PSD-PNL, marți, informează G4media.

Legat de alegerea candidatului comun PSD-PNL la București, se va decide peste două săptămâni, în urma a trei sondaje care vor măsura eventualii candidați, potrivit surselor politice citate de G4media.

Premierul Marcel Ciolacu a spus, marți, că e de părere că PSD și PNL vor avea un candidat comun pentru Primăria Capitalei. Pe de altă parte, Marcel Ciolacu a spus că mai multe detalii despre candidații la alegerile locale din Capitală vor fi date după ce liderii coaliției vor ajunge la un consens, potrivit Antena3.ro.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus, după întâlnirea cu omul de afaceri Dan Ostahie, că l-a consultat dacă poate fi sau nu sondat în cercetările sociologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri