Caută
Close this search box.

Kelemen Hunor, atac la PSD-PNL: Au introdus o taxă pe concediile medicale și acum fac concurență cine să o scoată

Kelemen Hunor, președintele UDMR, a criticat coaliția PSD-PNL deoarece a decis să impoziteze concediile medicale cu 10%, ca la doar câteva săptămâni după să-și dea seama că a făcut o greșeală. Acum ambele partide se întrec în a demonstra electoratului cum repară ceva ce chiar ele au stricat.

Cu această ocazie, Kelemen Hunor a ironizat coaliția pentru că se tot împăunează că a adus stabilitate în România: „Nu vă supărați, asta e stabilitate politică?”. Pe de altă parte, acesta a afirmat că vrea ca UDMR să intre la guvernare din 2025.

„Ați văzut, acum o lună și ceva au introdus o taxă pe concediile medicale și acum fac concurență cine să scoată taxa. Unii prin amendament în Parlament, alții ca să fie și mai repede, prin Ordonanță de Urgență. Oameni buni, voi ați introdus-o, noi am spus că faceți o greșeală.

La nici două luni după ce ați introdus-o, faceți concurs de frumusețe cine o scoate mai repede. Nu vă supărați, asta e stabilitate politică? Ce ai făcut în decembrie nu mai e bun în februarie?

Și vorbim doar de politică, nici nu am intrat în alte zone, unde sunt probleme uriașe”, a declarat Kelemen Hunor, la Digi24.

Amintim că, potrivit Ordonanței de Urgență adoptată la final de 2023, românii care intră de anul acesta în concediu medical vor plăti 10% contribuții la sănătate din indemnizația primită în această perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri