Caută
Close this search box.

Vreme capricioasă săptămâna viitoare. Maxime de 10-20 de grade, în a doua parte a intervalului. Va ninge la munte

Soarele străluceşte mai mult în zonele din vest şi nord vest, iar în restul ţării este înnorat şi bate vântul. Nici săptămâna aceasta nu va fi mai bine.

De astăzi și pe parcursul săptămânii viitoare așteptăm o vreme schimbătoare, când soare, când intervale cu nori, mai mulți nori în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, nordul Moldovei, sunt așteptate și precipitații sub formă de ploaie, a spus, la TVR Info, Meda Andrei, meteorolog ANM.

Intervale cu precipitații vor fi și în zona de munte. În prima jumătate a săptămânii care va urma vor fi și ninsori, de la 1.000 de metri în sus, iar în a doua jumătate, va ninge cam de la 1.500 de metri în sus.

În prima jumătate a săptămânii, temperaturile vor fi între 5 – 13 grade Celsius, cu cele mai mari valori în partea de vest și de sud a teritoriului. Apoi vremea se încălzește și vor fi maxime între 10 – 20 de grade Celsius, cele mai mari în partea de sud a teritoriului.

Meteorologii spun că primăvara e încî departe, deoarece au fost ani în care a nins și în aprilie, cum a fost în 2017.

The post Vreme capricioasă săptămâna viitoare, cu soare, dar și cu nori și ploi. Maxime de 10-20 de grade, în a doua parte a intervalului. Va ninge la munte appeared first on tvrinfo.ro.

„}]]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri