Caută
Close this search box.

„Balul Operei”, cel mai elegant eveniment muzical al primăverii, la Cluj-Napoca. Printre invitați s-au numărat artiști care au cântat pe cele mai mari scene ale lumii

În fiecare an, Sala Mare a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca se transformă în cea mai frumoasă și mai elegantă sală de bal din România pentru Balul Operei. Ajuns la a 30-a editie, Balul Operei adresează o invitație la vals tuturor pentru a trăi o seară de poveste, plina de eleganță și rafinament. Printre invitați s-au numărat artiști care au cântat pe cele mai mari scene ale lumii.

Opera Română din Cluj-Napoca a pus în scenă o adevărată poveste, în care publicul însuși a fost personaj și a trăit experiența unui bal vienez. Invitații speciali ai serii au fost dirijorului american Constantine Orbelian, nominalizat de patru ori la premiile Grammy, dar și soprana rusa Ekaterina Siurina.

Programul a fost completat de Noemi Onucu, soprana ieşeană premiată.

Întregul concept – de la decorul floral și ținutele strălucitoare până la invitații de renume – a oferit participanților o seară demnă de cea de-a 30-a ediție a Balului Operei.

Evenimentul a fost transmis în direct de Televiziunea Română.

În reluare, Balul Operei va putea fi urmărit pe TVR Internațional, în această seară, de la ora 21.00.

The post „Balul Operei”, cel mai elegant eveniment muzical al primăverii, la Cluj-Napoca. Printre invitați s-au numărat artiști care au cântat pe cele mai mari scene ale lumii appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri