Caută
Close this search box.

Boloş, despre modulul e-Factura: Luăm în calcul extinderea până cel mult la sfârşitul lunii iunie a perioadei în care nu se vor aplica amenzi /Câciu: Dacă vrem o Românie dezvoltată, trebuie să ieşim din paradigma sărăciei

Ministrul Finanţelor Publice, Marcel Boloş, este de părere că România „nu are voie să dea greş” în ceea ce priveşte implementarea investiţiilor proiectate pentru perioada următoare din fonduri europene, el subliniind că acestea pot duce la dezvoltarea, pe termen lung a ţării.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a declarat joi, la evenimentul News.ro – Perspectivele macroeconomice şi fiscale ale României pe 2024. Ediţia a II-a, că dacă vrem o Românie dezvoltată, trebuie să ieşim din paradigma sărăciei şi a explicat că paradigma sărăciei include şi acel deficit de 3% cu orice preţ. Câciu a explicat că acest deficit de 3% a însemnat să taie întotdeauna de la investiţii. Radu Ionescu, General Manager, Liberty Galaţi, afirmă că este nevoie de măsuri de sprijin concrete care să ajute ca industria producătoare, ”industria care face din piatră oţel”, să poată supravieţui şi pe mai departe. El a precizat că speră ca Liberty Galaţi să poată produce oţel verde până în 2030 cu amprentă de dioxid de carbon neutru.Ministrul Finanţelor Marcel Boloş şi ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, participă la evenimentul premium News.ro “Perspectivele macroeconomice şi fiscale ale României”, alături de economişti şefi din bănci, reprezentanţi ai companiilor, camerelor de comerţ, asociaţiilor profesionale, analişti, avocaţi şi consultanţi de business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri