Caută
Close this search box.

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a fost ridicat într-un dosar de arme și muniții

Daniel Niculae, una dintre legendele Rapidului, club al cărui președinte este în prezent, a fost săltat în această dimineaţă într-un dosar de arme și muniții.

Astăzi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente pun în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară și 28 de mandate de aducere, în Municipiul București și județele Ilfov, Prahova și Iași, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violență asupra bunurilor, orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzute de articolul 37 lit. a din Legea 126/1995„, se arată într-un comunicat al Poliției.

Persoanele vizate vor fi conduse la audieri, în baza mandatelor de aducere care vor fi puse în aplicare, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun. Cercetările sunt continuate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere si tulburarea ordinii și liniștii publice – mai arată sursa citată.

Sancțiuni după meciul Rapid – FCSB, scor 4-0

Comisia de disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a decis, miercuri, sancţionarea echipei Rapid cu penalitate sportivă de 60.000 de lei şi închiderea mai multor sectoare din peluza stadionului în care stau membrii galeriei giuleştene, la partida cu Farul Constanţa, de vineri, din prima etapă a play-off-ului Superligii, după incidentele din partida cu FCSB.

Conform site-ului oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, FCSB a fost sancţionată cu penalitate sportivă de 22.500 de lei.

În timpul partidei Rapid – FCSB, scor 4-0, disputat sâmbătă, pe Arena Naţională, au fost aruncate pe suprafaţa de joc mai multe materiale pirotehnice, atât din peluza galeriei giuleştene, cât şi din sectoarele rezervate suporterilor oaspeţi.

Echipa de fotbal Rapid va întâlni vineri, de la ora 20:30, pe stadionul Giuleşti, formaţia Farul Constanţa, în prima etapă a play-off-ului Superligii.

The post Daniel Niculae, președintele Rapidului, a fost ridicat într-un dosar de arme și muniții appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri