Caută
Close this search box.

Va juca sau nu Arina Sabalenka, după moartea iubitului ei?

Va juca sau nu Arina Sabalenka, după moartea iubitului ei?

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka, numărul 2 mondial, va juca la turneul WTA 1000 de la Miami, în condițiile în care existau presupuneri că s-ar putea retrage, după decesul partenerului său de viață, fostul hocheist Konstantin Kolţov, despre care se crede că s-ar fi sinucis.

Potrivit publicației Tennis Channel, Arina Sabalenka va participa la competiția de la Miami, însă nu va participa la conferințele de presă.

Aryna Sabalenka will still play in Miami, but she won’t be doing press.

(via @TennisChannel) pic.twitter.com/Pavpa9Bn30

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) March 19, 2024

Un cunoscut jurnalist din lumea tenisului, Bastien Fachan, a încercat să explice decizia surprinzătoare luată de de jucătoarea din Belarus.

„Fiecare are propriul său mod de a face față durerii și suferinței. Pentru unii, precum Arina Sabalenka, asta înseamnă să facă ceea ce le place cel mai mult. La Monte-Carlo 2012, Djokovic a aflat despre moartea bunicului său iubit, Vlado, în dimineața meciului. A continuat să joace și a câștigat în memoria acestuia” – scrie Fachan, conform TVRInfo.

Everyone has their own way of dealing with grief and hurt. For some, like Aryna Sabalenka, it’s doing what they love most.

At 2012 Monte-Carlo, Djokovic learned about the passing of his beloved grandfather Vlado the morning of his match; he went on to play and won in his memory.

— Bastien Fachan (@BastienFachan) March 19, 2024

Arina Sabalenka, favorita 2 a turneului, are liber turul întâi, iar în turul secund ar urma să joace cu învingătoarea partidei dintre Simona Halep și Paula Badosa.

Fostul jucător belarus de hochei pe gheaţă Konstantin Kolţov, partenerul de viață al jucătoarei de tenis Arina Sabalenka, a murit la vârsta de 42 de ani, cauza morții fiind, aparent, „sinuciderea”, potrivit Poliției din Miami, notează CNN. În presa din Belarus apăruseră inițial informații că fostul sportiv ar fi murit din cauza unui cheag de sânge.

Fostul sportiv o însoțea pe Arina Sabalenka, dublă câştigătoare a titlului la Australian Open, în vârstă de 25 de ani, la turneul de la Miami.

Partenerul Arinei Sabalenka, fostul hocheist Konstantin Kolţov, decedat la 42 de ani, s-ar fi sinucis

Fostul jucător belarus de hochei pe gheaţă Konstantin Kolţov, partenerul jucătoarei de tenis Arina Sabalenka, a murit la vârsta de 42 de ani, cauza morții fiind, aparent, „sinuciderea”, potrivit Poliției din Miami, notează CNN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri