Caută
Close this search box.

Iulia Navalnaia a mers la ambasada Rusiei de la Berlin pentru a participa la protestul față de Putin

Iulia Navalnaia, văduva lui Aleksei Navalnîi, s-a prezentat duminică la ambasada Rusiei la Berlin pentru a vota la alegerile prezidenţiale şi pentru a participa la protestul „Amiază împotriva lui Putin”, relatează AFP şi Reuters.

Ea a făcut apel înainte de scrutin la susţinătorii săi să meargă la urne în acelaşi moment, duminică la prânz, şi să voteze cu orice alt candidat decât Vladimir Putin.

Iulia Navalnaia s-a aşezat la coadă în faţa ambasadei, a acceptat să facă selfie-uri cu simpatizanţii, în timp ce nu departe de ea avea loc o manifestaţie împotriva realegerii lui Putin pentru un nou mandat.

Purtătoarea de cuvânt Kira Iarmîş a postat pe reţeaua de socializare X fotografii cu Iulia Navalnaia stând la coadă în faţă ambasadei Rusiei din Berlin.

Юля Навальная @yulia_navalnaya на «полдне против Путина» pic.twitter.com/VcLgfUCApq

— Кира Ярмыш (@Kira_Yarmysh) March 17, 2024

Unii oameni au scandat „Iulia, Iulia”.

pic.twitter.com/dH2qOr8lFT

— Кира Ярмыш (@Kira_Yarmysh) March 17, 2024

De asemenea, pe rețelele de socializare au fost postate imagini de la aceeași ambasadă, unde o vârstnică a mers să voteze purtând la gât o eșarfă în culorile Ucrainei. Ambasadorul Rusiei la Berlin, Sergey Nechaev, era foarte aproape de ea.

A woman wearing a blue and yellow scarf came to the polling station in the Russian embassy in Berlin. Russian ambassador in Germany Sergey Nechaev is near her. pic.twitter.com/H64qqfNKUg

— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en) March 17, 2024

Ruşii votează duminică în ultima zi a unui scrutin menit să celebreze triumful lui Putin, aflat în fruntea ţării de 24 de ani, în pofida represiunii din ţară.

The post Iulia Navalnaia a mers la ambasada Rusiei de la Berlin pentru a participa la protestul față de Putin appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri