Caută
Close this search box.

METEO. Vreme închisă cu ploi pe tot parcursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 15 grade

Miercuri, vremea rămâne închisă, cu ploi în Maramureș, Transilvania, Moldova și Dobrogea iar din a doua parte a zilei și în celelalte regiuni. În zona montană, precipitațiile vor fi mixte iar vântul se mai domolește puțin. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 15 grade.

În Capitală, soarele stă ascuns și de această dată, vom avea o zi mai mult mohorâtă și ploi pe tot parcursul zilei. Dar vestea bună este că temperaturile vor fi plăcute  pentru această perioadă, maxima va ajunge la 14 grade.

La munte, nicio schimbare, ploile vor fi prezente în majoritatea masivelor. La altitudini mari posibil să fulguiască și tot pe aici vântul își va face simțită prezența. Prin stațiuni, temperaturile vor fi asemănătoare celor de ieri.

Joi, temperaturile vor fi în scădere iar norii vor rămâne pe cer și vor aduce precipitații în aproape toate regiunile, iar la munte la altitudini de peste 1500 de m vor predomina ninsorile. Vântul va adia domol iar maximele se vor încadra între 5 grade în nordul Moldovei și 13 grade în Banat.

Vremea în Europa

În cea mai mare parte a continentului vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. În Peninsula Iberică, atmosfera va fi instabiăa, sunt anunțate precipitații, însă vremea se anunță caldă. În nord-vest nu sunt schimbări majore, ploile vor rămâne în peisaj însă pe arii mai restrânse.

În Peninsula Scandinavă întâlnim precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Va fi frig, iar vântul va avea intensificări pe parcursul zilei.

În partea de sud și de sud-est a continentului va ploua, iar local se vor acumula cantități de apă însemnate.

The post METEO. Vreme închisă cu ploi pe tot parcursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 15 grade appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri