Caută
Close this search box.

Naţionala s-a antrenat în baza de pregătire a echipei Real Madrid

Naţionala s-a antrenat în baza de pregătire a echipei Real Madrid

Echipa naţională a efectuat ultimul antrenament înainte de meciul cu Columbia, luni seară, la Ciudad Real Madrid, baza de pregătire din Valdebebas a echipei madrilene, anunţă frf.ro.

Baza de pregătire este aflată la 5 kilometri distanţă de hotelul unde sunt cazaţi tricolorii. Meciul amical România – Columbia are loc, marţi, de la ora 21.30, pe arena echipei Atletico Madrid, conform News.ro.

Selecționerul va schimba mai mult de jumătate din primul „11” de pe Arena Națională! Se confruntă și cu probleme medicale, dar vrea să ofere posibilitatea și altor fotbaliști să evolueze. Așa și-a setat ideile celor două meciuri amicale, de la bun început.

În primul rând, are de gând să înceapă într-un sistem ofensiv cu cea mai în formă națională a lumii, România va debuta în 4-3-3 contra echipei lui James Rodriguez și Luis Diaz.

„Tricolorii” au luni seară antrenament la Valdebebas, baza de pregătire a lui Real Madrid, dar și marți, înainte de meci, Iordănescu vrea să vadă și care este situația medicală a unor jucători. „Mai sunt semne de întrebare și mai sunt și una-două probleme medicale în lot”, au transmis oficialii echipei.

Titular între buturi va fi Horațiu Moldovan, care, astfel, va evolua într-un meci, și ce meci!, pe „Metropolitano”, propria casă, după ce în ianuarie 2024 a fost transferat de Atletico Madrid de la Rapid pentru 800.000 de euro.

Tocmai aceasta a fost ideea de la bun început, ca Niță să apere cu Irlanda de Nord, iar Horațiu Moldovan cu Columbia. Și un gest de încredere acordat titularului din finalul campaniei pentru Euro 2024, și un boost pentru ardelean, care este doar rezervă la Atleti, în umbra lui Jan Oblak.

Linia apărării a fost decisă. Conform informațiilor GSP, va fi formată din Rațiu, Drăgușin, Burcă și Sorescu. Mogoș oricum este out, accidentat, iar Edi îl (re)introduce pe Rațiu, care este titular pe banda dreaptă. Dacă împotriva nord-irlandezilor a fost trecut Manea din dreapta în stânga, acum sunt șanse importante ca Sorescu să fie titular ca fundaș stânga, conform GSP.

Marius Marin va juca în fața apărării, de văzut alături de cine. Dacă va fi Olaru sau Răzvan Marin. Liderul „tricolorilor”, Nicușor Stanciu, nu are cum să rateze un asemenea amical, va fi din primul minut pe teren și marți seară. Tot clară este și prezența lui Dennis Alibec în formula de start ca atacant central.

Mai sunt semne de întrebare în privința lui Moruțan și Drăguș în primul „11” sau poate va apărea Ianis Hagi din minutul 1. Aceste sunt detalii asupra cărora Edward Iordănescu va zăbovi la antrenamentul de diseară, dar și marți, în prima parte a zilei.

Iată cum ar putea arăta echipa națională a României contra Columbiei: H. Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu – M. Marin, Stanciu, Olaru – I. Hagi (Moruțan), Alibec, Drăguș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri