Caută
Close this search box.

O nouă grevă a blocat activitatea companiei aeriene Lufthansa. Însoțitorii de zbor solicită o creștere a salariilor cu 15%

O nouă grevă paralizează activitatea companiei aeriene Lufthansa. Este afectat și partenerul pe distanțe scurte CityLine. Protestul a început marți pe aeroportul din Frankfurt și a continuat azi și la Munchen.

Însoțitorii de zbor solicită o creștere a salariilor cu 15%. Potrivit companiei, vor fi afectați 120.000 de călători.

Sfârșitul pandemiei a adus venituri mari companiilor aeriene, dar costurile cu forța de muncă și de întreținere a avioanelor au limitat creșterea economică.

Lufthansa este unul din transportatorii aerieni care au acceptat creșterile de salarii pentru a evita grevele, ceea ce nu s-a întâmplat. În urmă cu o săptămână au declanșat conflictul de muncă lucrătorii de la sol.

Însoţitorii de bord ai Lufthansa vor fi în grevă de marţi până joi, pentru creşterea salariilor

De astăzi până joi este anunțată o grevă la Lufthansa care ar putea afecta peste 70 de mii de pasageri. Cel puțin o mie de zboruri sunt anulate sau amânate – astăzi de pe aeroportul principal de la Frankfurt, mâine de pe cel de la München.

The post O nouă grevă a blocat activitatea companiei aeriene Lufthansa. Însoțitorii de zbor solicită o creștere a salariilor cu 15% appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri