Caută
Close this search box.

Pacienta care a suferit arsuri în explozia produsă în Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti a murit

ploieşti

Pacienta care a suferit arsuri în explozia produsă luna trecută în Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti a murit, marţi dimineaţă, în spital. Ea era internată în Secţia de terapie intensivă aferentă Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie.

Femeia în vârstă de 80 de ani care a suferit arsuri în explozia produsă în 26 februarie în Spitalul Movila – Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti a murit, marţi dimineaţă, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai unităţii sanitare.
Bătrâna suferise arsuri de gradele unu şi doi pe aproximativ 15% din suprafaţa corpului şi era internată la ATI, după ce primise îngrijiri din partea chirurgilor plasticieni.
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, medicul Bogdan Nica, declara, pentru News.ro, în ziua exploziei, că femeia se afla ”în stare comatoasă foarte gravă cu risc vital” la momentul producerii exploziei.
Dosarul penal deschis în urma deflagraţiei vizează cinci infracţiuni, trei dintre acestea au legătură cu acţiuni produse în timpul serviciului. Explozia a avut loc din cauza unui muncitor care a folosit un flex în apropierea unei surse de oxigen medicinal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri