Caută
Close this search box.

Scandal şi îmbrânceli la Primăria Constanţa. Președintele organizației de tineret a partidului SOS ar fi fost lovit de un polițist local

Susţinători ai partidului SOS România reclamă că au fost împiedicați să intre în sala în care se desfășoară ședința Consiliului Local al Municipiului Constanța. Iar președintele organizației de tineret a formaţiunii politice ar fi fost lovit de un polițist local.

Cristian Stancovici, președintele filialei Constanţa spune că ar fi vrut să vorbească despre problemele locuitorilor din cartierul Henri Coandă. Acesta a declarat că susţinătorii partidului au vrut să intre la ședință și nu li s-a permis accesul pentru că au ajuns mai tarziu, după ora începerii întâlnirii.

Poliţistul care e suspectat ca l-ar fi lovit pe preşedintele partidului SOS România susține că şi el a fost agresat de cei care au forțat intrarea şi că va depune plângere. La fața locului a ajuns și un echipaj de poliţie, chemat printr-un apel la 112.

The post Scandal şi îmbrânceli la Primăria Constanţa. Președintele organizației de tineret a partidului SOS ar fi fost lovit de un polițist local appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri