Caută
Close this search box.

Simona Halep a fost învinsă chinuit de Paula Badosa, în trei seturi

Simona Halep a fost învinsă chinuit de Paula Badosa, în trei seturi

Simona Halep a fost învinsă chinuit de Paula Badosa, departe de forma care a adus-o în topul WTA, pentru că românca a obosit.

După ce a lipsit de pe teren aproape 19 luni, Halep a arătat că ştie tenis, este în formă fizică bună, ştie ce are de făcut, are ritm, dar îi lipsesc meciurile în picioare.

Simona Halep a câştigat cu 6-1 primul set al meciului, dar a pierdut cu 4-6 al doilea set cu spaniola Paula Badosa (locul 80 WTA), în meciul din primul tur, de la Miami Open.

Apoi, a pierdut cu 6-3 în decisiv. În setul al doilea, Simona Halep a chemat fizioterapeutul, acuzând dureri la umărul de serviciu.

Este prima partidă jucată de Halep, după 569 de zile şi după ce a fost depistată pozitiv şi suspendată.

Paula Badosa a terminat meciul şchiopătând, probabil cu o contractură musculară. Halep a primit un wild-card la turneul de la Miami.

Simona Halep, care începe de la zero în clasamentul WTA, a jucat de două ori cu Paula Badosa şi a câştigat până acum ambele confruntări, conform News.ro.

Ultimul meci jucat de Simona Halep a avut loc pe 29 august 2022, la US Open, când a fost eliminată din turul 1, de ucraineanca Daria Snigur.

Participarea de anul acesta este a opta prezenţă a Simonei Halep la turneul de la Miami, unde a obţinut 21 de victorii şi a ajuns de doua ori, până în semifinalele competiţiei, în anii 2015 şi 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri