Caută
Close this search box.

Accident grav în Dolj. Doi angajați de la Drumuri Naționale au fost loviți de un TIR. O femeie a murit, iar colegul ei este în stare gravă la spital

Grav accident de circulație în Dolj, în această după-amiază. Doi angajați de la Drumuri Naționale au fost loviți de un TIR al căruit şofer nu a văzut semnalizarea care atenţiona că în zonă se fac lucrări.

În urma impactului, o femeie a murit pe loc, iar colegul ei a fost grav rănit.

Tragedia s-a petrecut în zona localității doljene Răcarii de Sus. La fața locului s-au deplasat polițiști din orașul Filiași care au constatat faptul că, un bărbat, de 68 de ani, cetățean bulgar, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule pe DN 6, din cauze ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune cu o autoutilitară pe care a proiectat-o în două persoane, o femeie de 45 de ani și un bărbat de 54 de ani, ce efectuau lucrări de întreținere a carosabilului, pe banda 1.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Lucrările erau semnalizate, angajații erau însoțiți de remorci de semnalizare cu săgeți luminoase, vizibile de la distanță

The post Accident grav în Dolj. Doi angajați de la Drumuri Naționale au fost loviți de un TIR. O femeie a murit, iar colegul ei este în stare gravă la spital appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri