Caută
Close this search box.

Atac cu rachete ruseşti la Odesa. Cel puţin două persoane au murit şi opt au fost rănite

Un atac cu rachete ruseşti s-a soldat luni cu cel puţin doi morţi şi opt răniţi în marele oraş-port Odesa, în sud-vestul Ucrainei, a anunţat guvernatorul local, Oleg Kiper, pe Telegram – transmite France Presse.

Anterior, într-un mesaj separat, el a precizat că atacul a avariat „clădiri rezidenţiale şi (alte) infrastructuri civile”.

Odesa, port la Marea Neagră vital pentru exporturile ucrainene, este vizat în mod regulat de atacuri ucigaşe cu rachete şi drone.

Zelensk: Rusia exploatează întârzierea livrării de arme. Rusia se pregăteşte de ofensivă

Volodimir Zelenski a declarat luni că armele vitale trimise de SUA au început să ajungă în Ucraina în cantități mici și că procesul trebuie să se desfășoare mai rapid, deoarece forțele rusești care avansează încearcă să profite de acest lucru.

Între timp, în Harkov, al doilea oraş ca mărime din Ucraina, care este de asemenea frecvent ţinta bombardamentelor, un civil a fost rănit luni într-un atac rusesc, potrivit autorităţilor locale.

Guvernatorul regiunii cu acelaşi nume, Oleg Sinegoubov, a afirmat, tot pe Telegram, că un bărbat de 42 de ani a fost rănit de schije şi explozie într-un „atac cu rachete” rusesc. 

The post Atac cu rachete ruseşti la Odesa. Cel puţin două persoane au murit şi opt au fost rănite appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri