Caută
Close this search box.

Cătălin Cîrstoiu: Investigația HotNews.ro este ”un articol mincinos și mârșav”

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PSD-PNL la primăria București, susține, într-o postare pe Facebook, că  investigația HotNews.ro este ”un articol mincinos și mârșav” și că ”acel pacient nu doar că nu a fost direcționat la vreo clinică privată pentru consultații, ci exact opusul, a fost trimis la Spitalul Universitar”.

HotNews.ro a scris, miercuri, că patru pacienți au povestit cum au ajuns să plătească sume de sute și de mii de lei la clinica Anemona.

”Doi dintre ei se operaseră la Spitalul Universitar la dr. Cătălin Cîrstoiu, iar schimbarea locului de tratament de la stat la privat s-a făcut prin mesaje de la rezidenți. Un altul îl căutase pe medic la stat și a fost îndrumat la privat, tot prin mesaje, pentru un consult la Anemona. Toți patru mărturisesc că, ajunși la Anemona, au fost consultați sau tratați de dr. Cătălin Cîrstoiu. Ei au oferit redacției mesajele și documentele de plată”, a dezvăluit HotNews.ro.

Cătălin Cîrstoiu: Nu îmi pun problema să mă retrag. Nu înţeleg de ce este această îndârjire a atacurilor la adresa mea

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara, că nu îşi pune problema să se retragă din cursa electorală şi nu a existat în cadrul coaliţiei o discuţie privind retragerea sa.

”Pentru a înțelege de ce afirm că sunt supus unei masive campanii de manipulare și dezinformare din partea Hotnews, vă prezint din celebra conversație, aparent incriminatorie, un fragment pe care l-au ascuns deliberat. Acest fragment dovedește exact opusul a ceea ce susținea articolul, în mod mincinos și mârșav.  Acel pacient nu doar că nu a fost direcționat la vreo clinică privată pentru consultații, ci exact opusul, a fost trimis la Spitalul Universitar de Urgență București. Am obturat pasajele legate de diagnostic si nume, din motive lesne de înțeles”, scrie Cătălin Cîrstoiu pe Facebook.

Ciolacu: Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă în spațiul public și să explice acuzațiile

Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la Doha, în Qatar, că candidatul comun al PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar trebui să iasă într-o conferință de presă și să dea explicații în privința acuzațiilor care i se aduc.

The post Cătălin Cîrstoiu: Investigația HotNews.ro este ”un articol mincinos și mârșav” appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri