Caută
Close this search box.

Cezar Cătălin Marin: LUPII SE PUPĂ CU OILE și MĂNÂNCĂ ȘORICI! La K2!

Mai nou, subiectul zilei este cel al presupuselor fapte de corupție care ar fi fost săvârșite de către un fost general al Serviciului Român de Informații, Dumitru Dumbravă. Cel cunoscut, de câțiva ani buni de zile, drept ”tătucă” al câmpului tactic din Justiție.

Ani în care, atenție, nimeni nu a mișcat un deget! Ne referim aici la clasa politică, pentru că în cadrul Comisiei Parlamentare pentru controlul activității SRI ar fi putut fi lămurite o sumedenie de aspecte.

Tot din presă am auzit, în urmă cu câțiva ani, că între anumiți lideri ai clasei politice și membri ai conducerii SRI erau minuțios întreținute ”legături primejdioase”, de cum se lăsa seara, pe la vilele K…

Atunci când se pupau lupii cu oile și mâncau șorici!

Într-adevăr, dacă recentul caz al domnului Cătălin Hideg se va dovedi a fi unul adevărat – și asta numai prin demararea unei anchete de către cei care răspundeau ”comenzilor” date de către generalul(r) Dumitru Dumbravă – instituțiile statului român chiar au o problemă gravă!

Desigur, libertatea de exprimare este un drept fundamental în democrație! Așa cum este și libertatea presei sau independența justiției. Independență care însă, din păcate, este pusă de multe ori sub semnul întrebării din cauza unor fapte ”presupuse”, dar care rămân la faza de cercetare in rem… Ori tocmai ”SUP”-urile și ”NUP”-urile aferente sfidează cu adevărat însuși bunul simț!

Totuși, așa după cum avertizam și în emisiunea curajoasei colege de breaslă Anca Alexandrescu, ”Culisele Statului Paralel”, nu văd sub niciun aspect vina pe care anumiți jurnaliști o aruncă pe spatele Ambasadei Statelor Unite ale Americii. Și a însuși ambasadorului în persoană! Dar ce legătură are lipsa de acțiune a instituțiilor statului român cu vreo ambasadă?

Sau poate anumiți candidați la Președinție știu clar că nu vor primi nici măcar o ceapă coaptă, darămite un vot! Și atunci fac tot ce le stă în putință ca să altereze Parteneriatul strategic româno–american, pentru simplul fapt că au legături cu Rusia…

Autor: Cezar Cătălin Marin/asi-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri