Caută
Close this search box.

Cezar Cătălin Marin: Toto Riina…? El Chapo…? NU! Ion Pascu…

”Începând cu data de 31 martie 2024, România va elibera vize Schengen pentru șederi pe teritoriul statelor membre care nu depășesc 90 de zile în decursul unei perioade de 180 de zile sau pentru tranzitul prin zonele internaționale de tranzit de pe aeroporturile din statele membre Schengen”.

La auzul acestei comunicări este evident că la New Delhi, încă de acum trei săptămâni s-au deschis șampanii foarte scumpe, pentru 31 martie. Mai ales că, de la 1 aprilie – și nu a fost o păcăleală – suma ”de pașaport” a sărit deja la 2.000 de euro. Iar de la București, chestorul Liviu Bute cu siguranță se va ocupa ca lucrurile să meargă ca unse la Inspectoratul General pentru Imigrări.

Plus că este greu de crezut că instituțiile statului vor interveni să deranjeze acest grup organizat statal. Astfel că nimeni și nimic nu îi mai oprește să încaseze sute de milioane de euro, pentru o afacere care i-ar face să pălească de invidie atât pe Toto Riina, dacă ar mai fi în viață, cât și pe Joaquin Guzman aka El Chapo.

Liniștea grupului fiind asigurată din chiar Centrala Ministerului Afacerilor Externe de către Corpul de Control și Evaluare Diplomatică, condus de ambasadorul Ion Pascu.

Corpul de Control și Evaluare Diplomatică fiind în subordinea directă a ministrului Afacerilor Externe și cu asta am spus tot.

Toate sesizările legate de orice speță, atât din aparatul ministerului care activează pe plan intern, dar și extern sunt trimise tot la Ion Pascu. Ca prim pas în procesul de evaluare în primul rând sunt AVERTIZAȚI cei în cauză, după care se începe procesul de amenințări pe față sau subtile împotriva celor care sesizează.

Suntem însă deja în posesia unor documente care atestă cele relatate. Știm, pare uluitor, dar din păcate este adevărat. Pe bună dreptate, titulatura ministerului este nimerită, pentru că în plan extern se fac ”afaceri externe” la propriu, de sute de milioane de euro.

Așa că MAE a ajuns să fie o… societate pe acțiuni. În același timp, MAE S.A., în mandatul lui Bogdan Lucian Aurescu a făcut tot ce i-a stat în putință, PAS CU PAS…

Revenim cu dezvăluirile legate de bătaia de joc la adresa românilor, legată de Schengen, marca Aurescu & Luminița Odobescu… Pentru că, da, vom intra în Schengen la început de septembrie a acestui an… Așa că sunteți în grafic, domnule președinte… Toată Diaspora va fi fericită să iasă la vot.

Autor: Cezar Cătălin Marin / asi-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri