Caută
Close this search box.

Demonstrații pro-palestiniene în mai multe orașe europene. Mii de oameni au ieșit în stradă, în 71 de orașe din Spania

În mai multe orașe europene, mii de oameni au ieșit în stradă pentru a-și exprima susținerea față de palestinieni. La Berlin, protestatarii au strigat că Israelul e un stat terorist și au cerut comunității internaționale să facă presiuni pentru încetarea focului în Fâșia Gaza. Și în Spania au avut loc ample demonstrații pro-palestiniene.

Mii de oameni au ieșit în stradă în Madrid și în 71 de orașe din Spania, este vorba de asociații pro-Palestina, membri ai unor partide politice și localnici care nu își doresc escaladarea conflictului în Fâșia Gaza și cer oprirea genocidului.

”Ni se pare o nedreptate teribilă ceea ce se întâmplă cu popurul palestinian, indiferent de relațiile dintre Iran și Israel. În final sunt doar o monedă de schimb și cu atacul dintre Iran-Israel. Totul escaladează și nu este posibil”, a spus un protestatar.

”Nici Europa, nici lumea, nici Statele Unite nu fac nimic. Asistăm la un genocid cu mâinile încrucișate”, a spus un alt protestatar.

În Madrid, marșul s-a desfășurat pe o distanță de 5 kilometri din Atocha până pe Gran Via. Este una dintre cele mai mari manifestații pro-Palestina organizată la scurt timp după finalizarea turneului pe care l-a făcut premierul Pedro Sanchez, pentru a cere sprijin aliaților europeni și comunității internaționale pentru recunoașterea Palestinei.

The post Demonstrații pro-palestiniene în mai multe orașe europene. Mii de oameni au ieșit în stradă, în 71 de orașe din Spania appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri