Caută
Close this search box.

Expoziţie inedită la Bienala Internațională de Artă de la Veneția. Un omagiu adus femeilor

Expoziţie inedită la Bienala Internațională de Artă de la Veneția. Palazzo Franchetti găzduieşte o expoziţie dedicată frumuseţii şi fragilităţii feminine, un omagiu adus femeilor de pretutindeni.

Expoziția prezintă peste treizeci de lucrări care provoacă spectatorul şi își propune să mute atenția de la perspectiva masculină obișnuită asupra sânilor.

Kathryn Pearce, curator expoziţie: Sânii au fost adesea pictați de bărbați, înfățișați de bărbați, iar noi arătăm un mod diferit de a privi sânii, arătând că sunt mult mai mult decât un simplu lucru la care să te uiți, ceva mult mai profund.

Charlotte Colbert, artist: Spectacolul este despre sâni, cred că trupul femeii face iar parte din discursul public odată cu alegerile din SUA. Avem de-a face cu un câmp de luptă politic, ca să folosim cuvintele Barbarei Krueger, iar un spectacol cum este acesta rămâne incredibil de relevant.

De la picturi clasice la sculpturi moderne, fiecare operă de artă oferă o abordare diferită a sânilor și celebrează complexitatea acestora.

The post Expoziţie inedită la Bienala Internațională de Artă de la Veneția. Un omagiu adus femeilor appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri