Caută
Close this search box.

Încă un fugar periculos este adus în țară. Marius Liviu Ghinea este condamnat la 10 ani de închisoare pentru trafic de minori

Ministrul Justiției a făcut anunțul despre aducerea în țară a unui condamnat în trafic de copii. Este un infractor extrem de periculos, un om nociv, care a traumatizat pe viață copii, a frânt destine și a nenorocit familii întregi, a spus Alina Gorghiu.

Astăzi vom avea în sistemul penitenciar românesc un infractor extrem de periculos, Ghinea Marius Liviu, a anunțat marți Alina Gorghiu, ministrul Justiției, după ședința de guvern.

În scurtă vreme va ateriza în România, a spus Alina Gorghiu. Este condamnat în România la 10 ani de închisoare cu executare pentru o infracțiune extrem de gravă, trafic de minori. Este un infractor extrem de periculos, un om nociv, care a traumatizat pe viață copii, a frânt destine și a nenorocit familii întregi.

De foarte multe ori discutăm de fugari cu nume celebre, condamnați pentru mult mai puțin, și uităm să discutăm despre infractori extrem de periculoși, care abuzează sexual minori și tineri și care sunt condamnați pentru infracțiuni de viol și trafic de persoane, a mai spus ministrul Justiției.

The post Încă un fugar periculos este adus în țară. Marius Liviu Ghinea este condamnat la 10 ani de închisoare pentru trafic de minori appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri