Caută
Close this search box.

Lovitură cu manta: “Portocală” îl dă în judecată pe Ciutacu, după ce Ponta l-a făcut nemernic la RTV

Celebrul procuror DNA din Ploieşti, Mircea Negulescu, poreclit ”Portocală” l-a acţionat în judecată pe jurnalistul Victor Ciutacu, după ce, la emisiunea “Punctul Culminat” pe care o moderează la postul RTV, fostul premier Victor Ponta a povestit cum cumnatul său a fost hărțuit de DNA și a spus că procurorul respectiv “e un nemernic”. La momentul emisiunii, Negulescu i-a transmis un mesaj lui Ponta în care îi spunea că îl va da în judecată, iar fostul premier a reacţionat şi l-a provocat pe “Portocală” la o bătaie în stradă.

Anunţul lui “Portocală” a generat imediat o reacţie din partea jurnalistului Victor Ciutacu. Cunoscut ca fiind zeflemist, acesta l-a luat peste picior pe “Portocală”, postând pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: “A devenit un obicei popular să-l dai în judecată pe Ciutacu. Doar cine nu vrea neapărat n-o face. Până acum, glumeam că numai cu foca de la circ nu mă judecasem. Greşit! Uitasem de inegalabilul procuror Portocală. Gata, a făcut-o şi p-asta. Dacă tot nu m-a dus pe arest la Câmpina, ne vedem în instanţa civilă. Vorba lu’ mama, ce ţi-e scris în frunte ţi-e pus”.

Intrigat de faptul că în urma dosarelor penale instrumentate familiei Ponta de către procurorul Negulescu, care ulterior au fost infirmate de instanţă, Victor Ponta a povestit la emisiunea lui Victor Ciutacu cum a fost cumnatul său hărțuit de DNA şi ulterior a murit. Imediat, fostul premier a primit un mesaj în direct de la procurorul Negulescu în care acesta din urmă îl ameninţa că îl va da în judecată. ”Domnule Ponta, te voi acţiona în judecată, eu nu sunt infractor şi nici nemernic”, suna mesajul lui “Portocală”.
Ulterior mesajului, Ponta a răbufnit în direct: “Uite, mă ameninţă! Ba da, eşti un infractor şi un nemernic şi abia aştept să te văd în faţa instanţei. Vreau să se termine treaba asta cu tine în puşcărie. Acest infractor, dacă nu a păţit nimic, prinde tupeu. Abia astept sa ne vedem în instanţă. Bine, dacă vrea, ne vedem şi la el, la Ploieşti, că el e interlop. Eu am fost crescut la Gara de Nord, dar pe mine m-au învăţat părinţii, am umblat prin lume, dar dacă vrea, vin şi la el la Ploieşti, ne batem la el pe stradă”.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri