Caută
Close this search box.

Lovitura Lu’ Tache: DON NIC a CUMPĂRAT ROMÂNIA!

Da, da, o știu prea bine… Bugetul BIG PHARMA este deja atât de ”infinit”, încât poate ”strivi” deopotrivă societatea civilă, presa, clasa politică, structuri contrainformative și chiar guverne naționale la un loc!

De altfel, sincer vorbind, poate că dacă ar fi ”cengiute” cele două bugete – cel aflat la dispoziția companiilor BIG PHARMA care au transformat întreaga Românie într-o uriașă ”unitate de producție și desfacere” și cel oficial al Guvernului – câștigați ar ieși chiar guvernanții!

De ce? Pentru că România nu este decât o ”COLONIE BIG PHARMA”! Atât și nimic mai mult…

Cea mai bună dovadă fiind că din viitorul ”lot” de europarlamentari pe care debila clasă politică românească urmează să îl exporte la Bruxelles, ”primii 11” sunt girați de chiar Don Nic! Indiferent de partidul din care fac parte, de iluziile propriului electorat sau de părerea lor de sine! Cu toții știind prea bine că principala lor misiune la Bruxelles va fi cea de a reprezenta interesele DIVIZIEI BIG PHARMA a INSTITULUI ASPEN.

De altfel, pe BULEVARDUL AVIATORILOR nr. 68 aflându-se adevăratul Guvern al României, ci nu la Palatul Victoria! La fel după cum și ”Prostănacul” care va fi plantat la Cotroceni, celălalt Palat de carton al încă originalei noastre democrații va fi stabilit tot pe AVIATORILOR 68! Indiferent că va fi Geoană, Ciucă, Ciolacu sau orice alte nou ”experiment de țară”…

Astfel că, trebuie să o recunoaștem, ”zarurile au fost aruncate” pentru următorul deceniu! ”COLONIA BIG PHARMA” românească nefiind încă în stare să producă un TRUMP!

Dar, fie și așa, uite că, totuși, se naște o mișcare de rezistență! Una formată, ce este drept, doar din inițiați ai sistemului, pentru că pe ”BUȘOII” politicii românești chiar că nu poți pune nicio bază…

Viitoarea ”luptă de gherilă” pentru ca România să își păstreze barem aparențele de stat național și suveran în fața teribilei ofensive financiare, politice și propagandistice a BIG PHARMA fiind declanșată chiar astăzi.

Prin publicarea unei prime părți a ”listei negre” a ”sanitarilor” agenți de influență ai unei BIG PHARMA care, pentru ”maximizarea” – că de ”optimizat” le-au ”optimizat” de mult! – profiturilor obținute în ”Colonia România” forțează transformarea unei întregi țări într-o ”mare farmacie”. Riscul de a fi transformați nu în șomeri, asistați sociali sau spălați pe creier, ci în niște cotizanți ”DEPENDENȚI de IBUPROFEN” fiind acum mai mare decât oricând.

Astfel că, prin intermediul DIVIZIEI de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI ROMÂNIA – SUA, ”nucleul de rezistență” a ceea ce a mai rămas din intelligence-ul românesc anunță că deja se documentează cu celeritate procedurizarea redirecționării a peste 7(șapte) la sută din bugetul țării către ”ocupația BIG PHARMA”! Adică de peste trei ori cât bugetul Apărării, cu un război purtat de dementul de Putin la frontierele României.

Iar mare parte din aceste zeci de miliarde – de euro! – sunt manageriate, din punct de vedere al ”poziționării publice”, de către ”Rețeaua Aspen”.

Adică de cei de pe lista pe care începem să o prezentăm chiar astăzi… În frunte cu ”DON NIC” Voiculescu, Iulian Trandafir, Alexandru Rafila, Adrian Bot, Bogdan Chirițoiu, Claudia Fleischer, Iulia Ionescu, Mirela Iordan, Ion – Richard Mihalache, Radu Rășinar, Adrian Stănculescu, Alexandru Vlad”…

Nu, nu ne întrebați de unde avem ”LISTA DIVIZIEI BIG PHARMA”! Este suficient doar să știți – da, chiar avem nevoie de această precizare expresă, să nu le cadă ”metalele grele” pe picioare și altora! – că documentația se află și în posesia filialelor din Miami, Washington și New York ale ASI GLOBAL USA!

Iar dacă și pe alții chiar îi roade curiozitatea, atunci să se intereseze cum de ROMÂNIA A FOST CUMPĂRATĂ doar cu banii de Ibuprofen! Cel care se vinde în nesfârșitul ”lanț farmaceutic” din România sub zeci de alte denumiri… ”Produse finite” comercializate de companii ”rivale”… Dar care toate, absolut toate folosesc aceeași materie primă achiziționată exclusiv de la o singură companie britanică! Că de concentrația de ”400”, de ”200”, chiar nu mai are rost să ne facem iluzii că o va controla vreo entitate a eșuatului stat român…

Sau cum de au fost reduse ”limitele maxim admise ale colesterorului” peste noapte! Exact noaptea dinaintea zilei în care a fost propus și mai mult ”înghițit” decât admis pe lista Ministerului Sănătății un nou medicament, cu o valoare de piață pe peste un milliard de euro anual!

Sau cum, după ce a denunțat șpaga de 5 milioane euro, cifră trecută pe un șervețel primit în chiar biroul său de ministru al Sănătății, Sorina Pintea a fost apoi ”decapată” pentru o alta, de doar 10.000 de euro…

Sursă: asi-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri