Caută
Close this search box.

Premiu pentru TVR Cluj, acordat de Asociaţia Televiziunilor Regionale (CIRCOM)

Premiu pentru TVR Cluj, acordat de Asociaţia Televiziunilor Regionale (CIRCOM)

Succes al colegilor noștri de la TVR Cluj. Reportajul “Dizabilităţi transformate în abilități”, realizat de jurnalista Mădălina Vlăsceanu, a fost premiat de Asociaţia Televiziunilor Regionale din Europa, CIRCOM.

Este al doilea an consecutiv când TVR Cluj figurează în topul televiziunilor locale, după ce în 2023 Telejurnalul Regional a primit premiul pentru de cea mai bună emisiune de știri.

Reportajul premiat aduce în prim plan povestea unor persoane cu dizabilități care reușesc să schieze cu ajutorul oamenilor inimoși de la Asociația Caiac Smile, conform TVRInfo.

Mădălina Vlăsceanu, jurnalist TVR Cluj: În România trăiesc un milion de oameni cu nevoi speciale, nu trebuie să îi ignorăm, trebuie să îi ajutăm.

Anul trecut, sudioul teritorial TVR Cluj a câștigat premiul pentru cel mai bun jurnal de știri.

Alin Gelmărean, director TVR Cluj: Iată, e în al doilea an când suntem în gurpul elitelor, anul trecut nu a fost o întâmplare.

Asociația Televiziunilor Regionale din Europa organizează numeroase cursuri de specializare pentru jurnaliști. Anul acesta, la cele 11 categorii ale competiției s-au înscris televiziuni regionale din 23 de țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri