Caută
Close this search box.

Sondaj Avangarde pentru PSD. Nicuşor Dan, pe primul loc în opțiunile electoratului. 36% dintre bucureșteni, nemulțumiți sau foarte nemulțumiți de cum arată lucrurile în Capitală

Un sondaj Avangarde realizat la comanda PSD, îl are pe Nicușor Dan pe primul loc în opțiunile electoratului, cu 31%, dacă alegerile pentru Primăria București ar avea loc duminica viitoare. Pe locul doi este Gabriela Firea (PSD), cu 24%, iar Cristian Popescu Piedone este pe locul trei cu 20%. Acesta este urmat de Sebastian Burduja, cu 15%, și de candidatul partidului AUR, Mihai Enache cu 7%.

Sondajul a fost realizat în București, pe un eșantion de 1150 de persoane, iar datele au fost culese door-to-door (pe teren), în perioada 24 – 27 aprilie. La un nivel de 95% încredere, marja de eroare din sondaj este de +/- 2,9%, conform informațiilor din sondajul Avangarde.

La Consiliul General, cel mai mare procent îl are PSD – 31%, urmat de Alianța Dreptei Unite (USR, PMP, Forța Dreptei) cu 25% și PNL – 20%.

PUSL  ar obține 10%, iar partidele AUR și SOS ar obține 9%, respectiv 2%. REPER, partidul fondat de Dacian Cioloș – 1%.

Alegeri europarlamentare

Alianța PSD-PNL ar obține 50%, urmată de alianța de opoziție ADU cu 26%, AUR – 11%, PUSL – 9%, SOS – 2% și REPER – 1%.

La întrebarea Credeți că decizia alianței PSD-PNL de a-l schimba pe candidatul comun, Cătălin Cîrstoiu, a fost o decizie… ? 58% din cei care a răspuns la sondaj spun că a fost o decizie bună, 18% că a fost o decizie greșită, iar 24% nu știu sau n-au răspuns.

36% din bucureșteni sunt nemulțumiți sau foarte nemulțumiți de cum arată lucrurile în Capitală, 22% sunt neutri, iar 42% sunt mulțumiți sau foarte mulțumiți.

The post Sondaj Avangarde pentru PSD. Nicuşor Dan, pe primul loc în opțiunile electoratului. 36% dintre bucureșteni, nemulțumiți sau foarte nemulțumiți de cum arată lucrurile în Capitală appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri