Caută
Close this search box.

Ce uită românii în taxi și Uber: luni – inele, marți – umbrele, iar la sfârșitul săptămânii – portofelele

Iată câteva date despre lucrurile pe care le uităm noi, românii, în taxiuri. O companie de ride sharing face an de an o enciclopedie a obiectelor uitate de pasageri și găsite de șoferi în mașini.

Datele de anul acesta arată că Bucureștiul este unul dintre orașele în care utilizatorii uită cele mai multe obiecte, fiind pe locul 6 în topul orașelor europene. Primele 5 locuri sunt ocupate de Paris, Madrid, Lisabona, Istanbul și Varșovia.

De-a lungul ultimelor 12 luni, șoferii au anunțat fel și fel de obiecte uitate de pasageri. Cei mai mulți își uită haine, apoi în top se află cei care pleacă fără ghiozdane, iar pe locul 3 sunt acei oameni care își uită documentele sau diverse cutii. Unii au plecat fără bagaj, alții sau altele fără genți, iar unii și-au lăsat în mașină chiar și portofelele.

Se pare că suntem mai amețiți între ora 15 și ora 18. În acest interval uităm cele mai multe produse.

În funcție de ziua săptămânii, există și un top al obiectelor în funcție de zile. La început de săptămână șoferii găsesc pe bancheta mai multe inele, marți sunt lăsate umbrelele, miercuri portofelele și tot așa până duminică. În ultima zi a săptămânii, după ultimele ore de petrecere, pasagerii lasă în mașini portofelele.

Iată care sunt și cele mai „wow”obiecte uitate în mașinile companiei de ride sharing. Un șofer a găsit un autograf de la Taylor Swift și nu orice bucată de hârtie, ci una înrămată. Un alt utilizator și-a lăsat păianjenii pe bancheta din spate, un altul a plecat fără rezultatul testului de paternitate, iar Alexander a plecat fără să își ia bagheta Harry Potter… care îi purta numele.

The post Ce uită românii în taxi și Uber: luni – inele, marți – umbrele, iar la sfârșitul săptămânii – portofelele appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri