Caută
Close this search box.

Cel puţin 10 persoane au fost ucise sau rănite într-un atac comis într-un spital din China

Un atac comis marţi într-un spital din provincia chineză Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel puţin 10 marţi sau răniţi, a anunţat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse.

Incidentul a survenit într-un spital local” marţi în jurul orei locale 13:20 (05:20 GMT) şi ”peste 10 persoane au fost rănite sau ucise”, a indicat agenţia de presă Xinhua.

Atacul a survenit în districtul Zhenxiong, din nord-estul provinciei Yunnan, şi autorităţile procedează la investigaţii, conform aceleiaşi surse.

Crimele în masă sunt destul de rare în China, ţară care le interzice cetăţenilor săi să deţină arme de foc, dar în ultimii ani s-a observat un val de atacuri cu armă albă.

În luna august a anului trecut, tot în provincia Yunnan, două persoane au murit şi alte şapte au fost rănite într-un atac cu cuţitul comis de către un bărbat ce prezenta antecedente de tulburări mintale.

În luna precedentă, şase persoane fuseseră ucise şi una rănită într-o agresiune cu armă albă, de această dată într-o grădiniţă din provincia Guangdong (sud).

În august 2022, trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un atac cu cuţitul într-o grădiniţă din provincia Jiangxi, situată în sud-estul Chinei.

Preluare: Agerpres

The post Cel puţin 10 persoane au fost ucise sau rănite într-un atac comis într-un spital din China appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri