Caută
Close this search box.

Cezar Cătălin Marin: Iohannis, LOBOTOMIZAT de Schilly!

”Inventatorul lui Iohannis”, Otto Schilly însuși a fost criticat și pentru propriile sale relații cu STASI.

În anii 1970 călătorind de mai multe ori în Germania de Est, acolo unde s-a întâlnit cu oficiali ai STASI. Ceea ce a condus automat la acuzații că ar fi colaborat cu serviciul secret comunist. Sau chiar că a fost direct informator al STASI…

Ce este drept, Schilly a negat aceste acuzații, dar ele au continuat să fie un subiect de controversă și dezbatere. Declarația unei surse convergente susținând că la nivel european există un grup de foști ofițeri care activează în mai multe societăți private de detectivi, coordonate de către chiar Otto Schilly.

Și că, prin mijloace și metode specifice, Schilly ar fi racolat, încă din anul 1992, oameni politici și de afaceri români. Dar mai ales funcționari… Aceștia din urmă primind funcții cheie și având cariere fulminante în diferite paliere ale statului român. Dar mai ales în diplomație. ”Payroll”-ul conținând, la ora actuală, 30 de cetățeni români și doi cetățeni româno–maghiari.

Referitor la aspectele legate de implicarea EUROPEAN STABILITY INITIATIVE în cadrul procesului de aderare a României la Schengen, aceasta fiind evidentă! Să nu uităm că ESI este, totuși, un grup cu multe ramificații și resurse considerabile asigurate de către cei care…

Dar să revenim la campania de racolare declanșată de către Rețeaua Schilly la începutul anilor 1990! Printre cei care l-au ”promovat” pe Aurescu Lucian Bogdan fiind și un cunoscut agent de influență al Kremlinului la Curtea Internațională de Justiție.

Iar tendințele sunt cu adevărat alarmante. Mai ales cu privire la acțiunile perfide ale unor judecători și așa-ziși diplomați de a “SALVGARDA EPURĂRILE POLITICE DIN APARATUL MAE” și alte instituții ale statului.

Ne pregătește oare Iohannis, la final de mandat, un ”tobogan” pe care noi, românii, să alunecăm mai ușor în brațele Moscovei?

Dar, așa cum am promis, mergem cu “ADEVĂRUL PÂNĂ LA CAPĂT”! Și la final vă prezentăm rezultatul ”Tomografiei” politicii externe a tristului Regim Iohannis:

1. În partea frontală se observă o opacitate evidentă, care duce către o judecată tulbure, având tendințe de extindere către toată cutia craniană.
2. Partea parietală este invadată de gânduri obsesive către cât mai multe vacanțe. Sinapsele par a fi conectate la sursa externă. Se mai observă lipsa totală de empatie.
3. În zona occipitală, din cauza gândurilor obsesive de vilegiatură, observăm ceva nemaivăzut în medicina imagistică și anume proiecții ale unor JET-uri private.
RECOMANDĂRI: Pacientul suferă cronic de vilegiatură, PESEDISM CRONIC CU TENDINȚE DE PENELISM.

Ca și tratament se recomandă evitarea administrării oricărui medicament care conține ca și substanță activă COMISAR.

Se recomandă în cele din urmă ca pacientul să fie ținut cât mai departe, pe viitor, de “demnitățile publice”…

Autor: Cezar Cătălin Marin/ asi-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri