Caută
Close this search box.

Cezar Cătălin Marin: VODĂ PRIN LOBODĂ prin CÂMPUL TACTIC!

Președintele României, Klaus Werner Iohannis are obligații clare față de românii care l-au ales. Ce este drept, un număr foarte mic…

Una dintre obligațiile majore fiind aceea de a explica cum și de ce România a fost primită în Spațiul Schengen doar în spațiul aerian și maritim. Să nu înțeleagă domnul președinte care este treaba cu geografia? Unde avem noi granițe maritime cu țările din Schengen? Poate că da, nu pricepe, că doar geografia nu este fizică!

Trâmbițarea la maxim de decibeli a ”succesului” ca românii: Începând de duminică, 31 martie, România intră în Spațiul Schengen cu frontierele aeriene și maritime.

Se vor institui noi reguli de călătorie – românii nu vor mai prezenta, pe aeroport, pașaportul sau buletinul la control. Trebuie doar să valideze biletul de avion și să treacă prin filtrele de Securitate. Este o bătaie de joc grosolană!

Domnule Președinte, majoritatea românilor călătoresc terestru către Europa! Știm că nu vă interesează, pentru că dumneavoastră vă plimbați ca Vodă prin Lobodă, pe tot mapamondul, cu Jeturi private. Un Jet ”mic”, așa cum ați spus, dar MEGA LUXOS! Nici aici nu ar fi nicio problemă, dar, totuși, care au fost beneficiile pentru România?

Dacă unul dintre beneficii este precum cel din turneul din Africa, atunci este vai de noi, ca nație! Adică operația o fi fost reușită, dar pacientul tot mort rămâne! Și dacă nu sunteți la curent, vă comunicăm noi că bugetul pentru întregul continent african este de doar 160.000 euro! Acesta este bugetul Agenției de Cooperare pentru Dezvoltare Internațională, instituție aflată în directa subordonare a miniștrilor Afacerilor Externe, Bogdan Lucian Aurescu și Luminița Odobescu. ”Diplomați” impuși ”guvernelor mele” pentru a vă face în avans lobby pentru a vă pregăti un loc călduț și imunitate.

Cu bună știință ați susținut ”Câmpul Tactic” din Justiție pentru a vă înlătura adversarii și consolida camarila creată de domnia voastră în cei 10 ani de tristă amintire. Dar care, Slavă Domnului, se vor încheia în acest an mult mai devreme, dar tot în avantaj personal.

Ați lecturat Raportul Departamentului de Stat al SUA? În cazul în care nu ați făcut-o, veți avea ocazia să o faceți în prima carte pe care ANALIZE STRATEGICE și INFORMAȚII ASI ROMÂNIA – SUA o va publica în trei limbi de circulație internațională! Și în care veți fi personaj important…

Autor: Cezar Cătălin Marin / asi-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri