Caută
Close this search box.

Cod galben de vijelii, până la ora 23.00, în mai multe zone din ţară. Ploi în cursul serii, la Bucureşti

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de vijelii, în vigoare până la ora 23.00, în mai multe zone din ţară. Și în Bucureşti sunt prognozate ploi, în cursul serii.

Avertizarea cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată este în vigoare miercuri, până la ora 23.00.

Conform meteorologilor, în acest interval vor fi perioade cu averse torențiale, frecvente descărcări electrice, grindină, intensificări ale vântului și vijelii în Oltenia, nord-vestul Munteniei, vestul și sud-vestul Transilvaniei, precum și în Carpații Occidentali și Meridionali.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp, arată ANM.

Ploi și în București

În Capitală, valorile termice vor fi în scădere miercuri, astfel că se vor situa în jurul mediilor multianuale, conform prognozei speciale pentru București. Cerul va avea înnorări mai ales după-amiaza și seara, când vor fi averse posibil însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperatura maximă în București va fi de 21-23 de grade.

The post Cod galben de vijelii, până la ora 23.00, în mai multe zone din ţară. Ploi în cursul serii, la Bucureşti appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri