Caută
Close this search box.

Colegiului Medicilor, în cazul morților de la Spitalul Pantelimon: Nu a existat nicio dovadă că s-a intervenit nemedical asupra medicației pe care o aveau pacienții

Colegiul Medicilor din Bucureşti a prezentat concluziile anchetei făcute la Spitalul Pantelimon din Capitală după acuzațiile lansate de un asistent medical că în perioada 4-7 aprilie în Secția de Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Sf. Pantelimon din București au murit 17 pacienți cărora le-ar fi fost redusă doza de Noradrenalină. „Nu a existat, la vreunul din cazuri, ideea că echipa medicală nu a făcut tot ce putea mai bine pentru pacient. Nu a existat nicio clipă, nici documentată și nici din afirmațiile medicilor, vreo dovadă că s-a intervenit nemedical asupra medicației pe care o aveau pacienții”, a declarat Lucian Negreanu, vicepreședintele Colegiului Medicilor din București.

„În absolut toate cele 17 cazuri nu a existat niciun fel de suspiciune că a existat vreo abatere de la protocoalele medicale sau că cineva ar fi făcut vreun act deliberat de a suprima sau a reduce, în scop criminal, un astfel de drog”, a anunțat și Liana Pleș, președintele Comisiei de Disciplină din cadrul Colegiului Medicilor București.

The post Colegiului Medicilor, în cazul morților de la Spitalul Pantelimon: Nu a existat nicio dovadă că s-a intervenit nemedical asupra medicației pe care o aveau pacienții appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri