Caută
Close this search box.

Concursul European pentru câinii de Căutare-Salvare, la Craiova. România, SUA şi Ungaria au fost câştigătoare, după două zile de întreceri

Curajosi, devotați și premiați. Așa sunt descriși cei mai buni câini de căutare-salvare, premiați la concursul european de profil ce se desfășoară la Craiova. Anul acesta, România, Statele Unite şi Ungaria au fost câştigătoare, după două zile de întreceri.

La Concursul European pentru câinii de Căutare-Salvare, stăpânii patrupedelor îi pot înscrie la una dintre cele 4 categorii în care să-și poată arăta cel mai bine abilitățile: secțiunea de obediență și dexteritate, de căutare pe suprafață, căutare printre dărâmături și secțiunea de urmă.

Sany, un labrador de doi ani, a reprezentat România la secţiunea căutare în pădure. După un parcurs de excepție a dovedit că este cel mai bun.

Participanții din străinătate s-au dovedit concurenți pe măsură. Cel mai bun câine din concurs a venit din Statele Unite.

Afy este un malinois obişnuit cu atmosfera marilor competiții. La concursul de la Craiova a ocupat prima poziţie la două secţiuni, căutare şi salvare.

Concursul organizat la Craiova este o etapă importantă în calendarul mondial al competiţiilor de Salvare. Peste 3 ani, orasul din Bănie va fi chiar gazda unui Campionat Mondial canin pe echipe. 

The post Concursul European pentru câinii de Căutare-Salvare, la Craiova. România, SUA şi Ungaria au fost câştigătoare, după două zile de întreceri appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri