Caută
Close this search box.

Gușă pledează pentru armata obligatorie și refacerea industriei naționale de armament

cozmin guşă

Mircea Geoană pare că își face campanie cu vedete și influenceri. Vloggerul Selly (Andrei Șelaru) a fost invitat la un important eveniment al NATO, care se ține la Miami. Invitat în emisiunea „Lupta pentru România”, moderată de Nicoleta Cone la Realitatea PLUS, Selly a dezvăluit că va fi speaker la evenimentul NATO de la Miami și va vorbi despre pericolele social media în anul electoral 2024. Pornind discuția de la acest subiect, Cozmin Gușă l-a întrebat pe Selly, în vârstă de 23 de ani, care este perspectiva lui cu privire la reintroducerea armatei obligatorii în România și a explicat de ce este necesară o astfel de măsură la noi în țară.

Cozmin Gușă își propune ca, în programul său de candidat independent la prezidențiale, să introducă serviciul militar obligatoriu. Selly, care va participa la un eveniment al NATO, organizație militară, a fost întrebat de către domnul Gușă care este opinia sa cu privire la necesitatea reintroducerii armatei obligatorii, din postura sa de portavoce a tinerilor, dar și de model al acestora. „Mi se pare o idee proastă, nu ader la această idee. Consider că nu acolo este potențialul meu”, a răspuns Andrei Șelaru.

Totuși, în eventualitatea în care se va da o lege pe această temă, serviciul militar va fi o obligație a bărbaților care îndeplinesc condițiile necesare pentru a se înrola. Așadar, Cozmin Gușă l-a întrebat pe influencer care ar fi soluția sa în acest scenariu.

Vă garantez că armata nu va deveni obligatorie. Eu nu voi vota această lege. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, totuși, probabil că m-aș înrola și eu în serviciul militar obligatoriu. Dacă este o obligație pentru toți cetățenii, e o obligație și pentru mine. Dar mi-e foarte greu să mă gândesc la asta, având în vedere probabilitatea extrem de redusă ca acest lucru să se întâmple”, a declarat Selly.

Sursă articol: Solidnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri