Caută
Close this search box.

Guvernul acordă fonduri de 12 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor de stabilizare a solului de la Slănic Prahova

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că vor fi alocate fonduri în regim de urgență pentru continuarea lucrărilor de stabilizare a solului de la Slănic Prahova, în contextul străzii surpate din localitate.

Premierul Ciolacu a precizat că situația de criză de la Slănic Prahova, acolo unde o stradă s-a surpat, trebuie rezolvată.

“Există o problemă de siguranță a locuitorilor orașului și vom aloca suma solicitată, circa 12 milioane de lei, și sper ca lucrurile să reintre cât de curând în normal”, a declarat premierul.

O stradă din oraşul prahovean Slănic s-a prăbuşit pe o suprafaţă de peste 60 de metri pătraţi, adâncimea craterului având circa doi metri, astfel că autorităţile au decis evacuarea localnicilor din zonă.

De asemenea, specialiştii fac foraje în zona unde şoseaua s-a surpat. Geologii vor să afle ce anume a provocat tasarea atat de severă a solului. Autoritățile încă nu au un termen privind întoarcerea celor 58 de persoane evacuate la locuințele lor.

The post Guvernul acordă fonduri de 12 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor de stabilizare a solului de la Slănic Prahova appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri