Caută
Close this search box.

Întrevedere Carmen Iohannis – Jill Biden, la Casa Albă

Întrevedere Carmen Iohannis – Jill Biden, la Casa Albă

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a fost primită la Casa Albă de Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden.

A fost o primire călduroasă, urmată de o postare a lui Jill Biden pe Facebook și pe Instagram: ”Carmen, a fost minunat să te primesc la Casa Albă, după ce m-ai primit cu drag în România acum doi ani. Nu voi uita niciodată modul în care tu şi poporul român v-aţi deschis braţele pentru refugiaţii care plecau din Ucraina. A fost, şi încă este, o adevărată sursă de inspiraţie”.

Mesajul este completat de o fotografie în care Jill Biden și Carmen Iohannis sunt alături la Casa Albă și o alta în care cele două soții de președinte sunt într-o clasă din București, moment surprins în 2022, timpul vizitei lui Jill Biden în România, conform TVRInfo.

Carmen Iohannis l-a însoțit pe preşedintele Klaus Iohannis în vizita sa de lucru în SUA.

Klaus Iohannis a fost primit la Casa Albă de preşedintele Joe Biden, a primit prestigiosul premiu Distinguished International Leadership Award acordat de Consiliul Atlantic din Statele Unite și a avut o întrevedere cu Președintele Camerei Reprezentanților din cadrul Congresului Statelor Unite ale Americii, Mike Johnson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri