Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea dezvăluie „Noul Jupân al Sistemului”: De ce a picat Florian Coldea

liviu dragnea

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a vorbit ani de zile despre ”statul paralel” și despre jocurile necurate pe care le fac șefii serviciilor secrete, inclusiv Florian Coldea. După ce Florian Coldea a ajuns la DNA, iar împotriva lui au ieșit munți de dovezi, Liviu Dragnea vine cu o ipoteză neașteptată: în momentul de față ”Noul Jupân al Sistemului” este Lucian Pahonțu, șeful SPP, cel care controlează ”câmpul tactic” din justiție și, în opinia lui Dragnea, este chiar mai puternic și decât președintele Klaus Iohannis.

Sincer să fiu nu pot decât să aduc aminte ce spuneam ce face conducerea SRI, ce face Lucian Pahonțu, ce abuzuri comit. Când spuneam asta, reporterii mă întrebau de 2 angajate care ba veneau, ba nu veneau. Lumea privea serios lucrurile acestea, despre care eu am vorbit și am avertizat în foarte, foarte multe rânduri.

Cel care este acum în funcție, cei care sunt acum în funcții, mă refer la Pahonțu și Iohannis, ei fac din nou ceea ce s-a tot făcut cu ”câmpul tactic” din justiție.

Dacă în final se dovedește că ceea ce se spune acum este adevărat, eu mă abțin să pun verdicte mereu. Cel mai important lucru și actorul principal este Pahonțu. Pare că este ceva destul de laborios. Trebuie să remarc și să apreciez determinarea Ancăi Alexandrescu, cea care s-a ținut foarte tare pe acest subiect. Chiar vreau să o felicit sincer, a spus Liviu Dragnea, pentru STIRIPESURSE.RO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri