Caută
Close this search box.

Lovitura Lu’ Tache: Le-a arătat ȘOBOLANUL DGSE!

Clotilde Armand, incompatibilă. Pierde procesul cu ANI

Liviu Negoiță are o sictireală în el de zici că s-a trezit după beție, ci nu după o pauză politică auto – impusă de ani de zile. Tuță, se ține de… Chiliman de mână. Și atât.

Pentru că ”greucenii” care în mod normal ar fi trebuit să sară la carotida electorală a ”Madamei” se feresc ca de tămâie a se preface barem că vor cu adevărat să ”pună laba” pe cel mai bogat Sector al Capitalei! De parcă le-ar fi frică să nu le fie cumva luat în serios jenantul blat la care se pretează…

De asemenea, Nicușor Dan nu doar că se scarpină de două ori în nas înainte de a îndrăzni să calce pe tarlaua ”Madamei”… Dar chiar îi și răspunde acesteia la telefon! Ceea ce chiar că este absolut halucinant pentru ”autistul” primar general care va mai sta o tură la Capitală.

Iar toate astea doar pentru că li s-a arătat ”ȘOBOLANUL”! Meritul absolut nefiind însă al Clotildei…

Ci al atât de discretului agent de influență Adam Martial… Al colonelului Herve Dages… Dar mai ales al adevăratului ”creier” al ”celulei de criză de pe strada Roma”… Generalul Christian Panizza, șeful Diviziei de Spionaj Financiar a DGSE.

Încă atot influentul protector al Clotildei… Cel care, din biroul său de pe Boulevard Mortier, nr. 141 a decis că ”Madama” încă este utilă spionajului financiar francez.

Astfel că agenții de influență ai ”echipei de sprijin operativ” convocată în vila de pe strada Roma, din spatele Palatului Victoria au făcut deja ce știu ei mai bine… Le-au arătat ”ȘOBOLANUL” dosarului instrumentat și preluat de la ”Portocala” Mircea Negulescu…

Astfel că, în aceste zile, se lucrează intens la consolidarea ”capului de pod” al DGSE, Clotilde Armand. Adevărata miză a operațiunii fiind însă cu totul alta decât eventuala păstrare a oricum defectuosului management al Sectorului 1.

Și anume rodarea ”echipei logistice” însărcinate cu efectuarea ultimelor pregătiri în vederea aruncării în campania prezidențială a adevăratului candidat al Dreptei mai mult progresiste, decât unite.

Cel al cărui nume surpriză ar urma să fie dezvăluit de-abia după alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie. Ceea ce însă nu este cazul, deoarece îi vom face noi lansarea! Cu sau fără voia lui…

Sursa: asi-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri