Caută
Close this search box.

Medalii de argint pentru Sabrina Maneca Voinea, la sol și bârnă, la CE de gimnastică, de la Rimini

Sportiva română Sabrina Maneca Voinea a cucerit, sâmbătă, medalia de argint în finala de la bârnă, dar și în finala de la sol, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Rimini (Italia).

La bârnă, românca, notată cu 14,100 în calificări (a doua notă), a fost devansată în finală de italianca Manila Esposito, care a primit 14,400 puncte. Podiumul a fost completat de franţuzoaica Marine Boyer, cu 14,033.

Lilia Cosman, a doua româncă prezentă în finală, s-a clasat pe locul al patrulea, cu 13,500, după ce în calificări fusese a şasea (13,266).

La paralele s-a impus italianca Alice D’Amato, cu 14,600, urmată de compatrioata sa Elisa Iorio, cu 14,366, şi de britanica Georgia-Mae Fenton, 13,900.

La sol, Sabrina, care a avut cea mai mare notă în calificări (13,700), a obţinut argintul cu aceeaşi notă, 13,700, aurul fiind cucerit de italianca Manila Esposito, cu 13,833 puncte. Medalia de bronz a revenit altei italience, Angela Andreoli, cu 13,666.

Sabrina Maneca Voinea are acum trei medalii la Campionatele Europene, bronz anul trecut la sol (Antalya), argint la bârnă şi la sol anul acesta (Rimini).

Duminică la Rimini va avea loc finala pe echipe.

The post Medalii de argint pentru Sabrina Maneca Voinea, la sol și bârnă, la CE de gimnastică, de la Rimini appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri