Caută
Close this search box.

METEO. Temperaturi în scădere și ploi în multe zone din țară

Joi, vremea va fi instabilă. cu mulți nori ce vor aduce ploi însemnate în Banat, Crișana, Transilvania cât și în zona montană, unde cantitățile de apă vor depăși 25 de l/mp.

În restul țării vom zări și câteva raze de soare iar vântul se va intensifica în sud și sud-est cu rafale de peste 55 de km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 22 de grade.

În Capitală vom avea o zi schimbătoare, soare dar și nori și va ploua trecător. În termometre nu mai stăm la fel de bine, temperatura maximă va urca până la 19 grade.

La munte va fi frig pentru această perioadă, ploile vor cuprinde toată zona montană și se vor acumula cantități de apă de peste 25 de l/mp. În schimb, la noapte, cerul se va degaja iar vântul va rămâne activ.

Și pe litoral vremea va fi rece, iar trecător vor fi precipitații slabe. Vântul se va înteți pe parcursul zilei, iar pe plajă nu vor fi mai mult de 17 grade.

Vremea în Europa

Mulți nori în peisaj cu precipitații extinse în multe zone de pe continent. În Peninsula Iberică, vremea se anunță caldă, iar în nord-vestul continentului vor fi înnorări accentuate și va ploua.

 În Peninsula Scandinavă, temperaturile vor fi în scădere iar prin unele zone vor fi precipitații mixte.

În sud-estul și centrul Europei vremea va fi schimbătoare, ploile vor fi prezente și sunt anunțate vijelii și grindină iar temperaturile vor marca o scădere ușoară fata de ziua de ieri.

Vineri Să știți că vremea vă fi răcoroasă dimineața apoi soarele vă încălzi treptat atmosfera, însă nu vom scapă de ploi din ce-a de-a doua parte a zilei în Banat, Crișana, Transilvania , Oltenia dar și în zona montana. Vântul vă fi activ pe creste și în sud-est iar temperaturile maxime se vor incadra intre 16 și 22 de grade.

The post METEO. Temperaturi în scădere și ploi în multe zone din țară appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri