Caută
Close this search box.

Opt ceasuri lui Michael Schumacher vor fi scoase la licitație. Două dintre ele au fost fabricate special pentru pilotul de Formula 1

Opt ceasuri de mână, deținute de legendarul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, vor fi scoase la licitație luna aceasta, în Elveţia.

Se estimează că valoarea lor depăşeşte patru milioane de dolari. Două dintre acestea sunt personalizate, poartă sigla Ferrari și fac trimitere la titlurile câștigate de Schumacher.

CITEȘTE ȘI: Familia lui Michael Schumacher dă în judecată o revistă care a publicat un interviu fals, generat de inteligența artificială, cu marele campion

Specialiştii casei de licitaţii Christie’s afirmă că acestea au fost fabricate special pentru Schumacher şi că niciodată nu a fost pus în vânzare ceva asemănător, astfel că modelele respective nu au fost niciodată disponibile pentru public.

The post Opt ceasuri lui Michael Schumacher vor fi scoase la licitație. Două dintre ele au fost fabricate special pentru pilotul de Formula 1 appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri