Caută
Close this search box.

Plaja, tărâmul copiilor în minivacanța de Paște. Vremea pe litoral a fost bună pentru distracție și relaxare

Cu gândul că minivacanţa a ajuns la final, turiştii aflaţi la mare au profitat din plin de vremea frumoasă din a doua zi de Paste. Distracție a fost și pentru copii și pentru adulți. Cei mai mulți au stat pe plajă, s-au bucurat de soare ori s-au relaxat la terase. Iar cine a vrut să mănânce a trecut pe la festivalul gastronomic.

Înainte de prânz, plaja a devenit tărâmul copiilor. Aduși de părinți sau bunici, cei mici s-au jucat la malul mării, au făcut castele de nisip și și-au încărcat bateriile pentru școală. Deși unii ar prefera sa mai stea în vacanță.

Și părinții sau bunicii lor au petrecut o zi liniștită pe plajă. Mai ales ca a fost soare, iar temperatura a urcat până la 19 grade.

În timp ce unii s-au delectat cu diverse preparate la festivalul gastronomic, alții au dansat în corturile de pe plajă, la festivalul de muzică electronică.

Unii au trecut distracția dincolo de limitele legii. Și au așezonat-o cu substanțe interzise. Câțiva dintre ei, majoritatea cetățeni străini, au fost prinși în flagrant de forțele de ordine.

Peste 25.000 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și antidrog au fost mobilizați pentru această minivacanță în toată țara.

The post Plaja, tărâmul copiilor în minivacanța de Paște. Vremea pe litoral a fost bună pentru distracție și relaxare appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri