Caută
Close this search box.

Real Madrid e în finala Ligii Campionilor, după 2-1 cu Bayern Munchen

Real Madrid e în finala Ligii Campionilor, după 2-1 cu Bayern Munchen

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), pe Stadionul ”Santiago Bernabeu”, în manşa secundă a semifinalelor, conform Agerpres.

Real Madrid e greu de ucis! A învins-o pe Bayern Munchen pe „Bernabeu” și s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor, acolo unde o așteaptă Borussia Dortmund. Condusă tot meciul, trupa lui Ancelotti a întors rezultatul în 4 minute, grație „dublei” lui Joselu, trimis în teren pe final.

Neuer a fost „înger și demon” pentru bavarezi. A scos tot și a comis-o pe final, atunci când a scăpat balonul și i-a deschis drumul Realului spre o nouă finală, conform gsp.ro.

Partida a început cu gazdele în atac, Vinicius a lovit bara în minutul 13, după ce spaniolii au surprins defensiva gazdelor. Bayern Munchen a primit o veste proastă în prima repriză.

Serge Gnabry (28 de ani), atacantul titularizat de Thomas Tuchel (50 de ani), s-a accidentat și a fost înlocuit de Alphonso Davies, o mutare forțată, dar care s-a dovedit a fi extraordinară.

Nemții au răspuns în minutul 29, atunci când Harry Kane a reluat spectaculos din voleu, dar Lunin a respins de lângă bară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri