Caută
Close this search box.

Suspiciune de malpraxis. Dosar penal după ce o femeie a murit în urma unei endoscopii

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul femeii de 52 de ani din Caracal, care a murit după ce i s-a făcut o bronho-endoscopie. Intervenţia a fost făcută la o clinică privată de un medic care mai este cercetat şi în alte dosare. 

Medicul este cercetat și pentru alte patru suspiciuni de malpraxis. Polițiștii fac cercetări in rem pentru ucidere din culpă.

​Interventia endoscopică fusese efectuată în cadrul unei clinici private la începutul lunii aprilie. Femeia de 52 de ani din Caracal ar fi intrat în stop cardio-respirator și ar fi fost transferată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

A rămas internată din data de 4 aprilie, până pe 3 mai, când a decedat.

Contactat de reporterii TVR, medicul a declarat că procedura a fost efectuată corect din punct de vedere medical, a avut consimțământul pacientei, însă au apărut complicații.

Medicul a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în luna ianuarie a acestui an, după ce alte patru persoane şi-ar fi pierdut viaţa în urma intervenţiilor pe care le-a realizat. Primul caz a avut loc în 2009 când un bărbat din județul Dolj și-a pierdut viața la câteva ore după biopsia făcută de medic.

Poliţiştii au deschis acum dosar penal pentru ucidere din culpă.

The post Suspiciune de malpraxis. Dosar penal după ce o femeie a murit în urma unei endoscopii appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri