Caută
Close this search box.

Suspiciune de malpraxis, la un medic craiovean

Suspiciune de malpraxis, la un medic craiovean

Poliţiştii efectuează cercetări într-un caz în care există suspiciuni de malpraxis după ce o femeie de 52 de ani din municipiul Caracal, judeţul Olt, ar fi intrat în stop cardio-respirator în urma unei intervenţii de explorare endoscopică, efectuată de către un medic chirurg din municipiul Craiova.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj s-au sesizat cu privire la faptul că, în seara zilei de 04 aprilie, o femeie de 52 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt, ar fi intrat în stop cardio-respirator, în urma unei intervenţii de explorare endoscopică, efectuată de către un bărbat din municipiul Craiova, medic chirurg.

În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a informat IPJ Dolj, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, în urma probatoriului administrat până în prezent, coroborat cu concluziile medico-legale preliminare, precum şi suspiciunea unui caz de malpraxis medical, cercetările vor fi continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri